Neem contact met ons op

Voor het kopen van dit kunstwerk

Winnende foto ‘Het perfecte ZAF plaatje, Sittard’ 2024. Met deze foto heb ik de eerste editie van de ZAF (Zittesje Art Fair ) fotowedstrijd gewonnen.

De vraag was kunst, de stad Sittard en hun ondernemers in een beeld samen te brengen.
Als dankbetoon krijg ik een eigen expositieplek tijdens de ZAF 2025 in museum het Nieuwe Domein in Sittard! Een mooi resultaat van mijn winnende foto van de ZAF fotowedstrijd 2024. Het maken van deze foto heb ik goed voorbereid. De locatie en het thema (de mensfiguur staat voor een soort goddelijkheid) heb ik zorgvuldig uitgezocht.
De ZAF in Sittard is een alternatieve kunstbeurs als tegenhanger van de Tefaf Maastricht. De ZAF doelt op een breder publiek en geeft regionale kunstenaars een plek.

 

Full color artprint op dibond, 3mm. Gesigneerd op de voorzijde en voorzien van oorsprong / maker sticker op de achterkant. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Deze artprint wordt zonder lijst geleverd, diverse maten beschikbaar. (Oorspronkelijke afmeting: 50 x 70 cm, diverse afmetingen en materiaal (280 gr poster) aanbieden/ opties! Een passende lijst (en eventueel passepartout) is mogelijk tegen meerprijs, vraag naar de mogelijkheden!

Enkele andere suggesties vanuit de galerie
Winkelwagen