Motivering

Prijzen 

inclusieve kunst van waarde


Om kunst toegankelijk te houden voor een breed publiek is mijn werk in verschillende formaten, uitvoeringen en prijsklassen beschikbaar.
Ik heb gemerkt dat mensen behoefte hebben aan  betaalbare kunst. Daar ben ik over gaan nadenken, en ik zocht een evenwicht tussen de waarde van mijn werk en deze behoefte. Daarom bied ik meerdere opties en kost een kunstwerk op dibond bijvoorbeeld meer dan een poster van hetzelfde formaat.

Het is ook de reden dat mijn werk niet in een beperkte oplage te koop is. Hierdoor kan ik de verkoopprijzen structureel lager houden.
Kijk voor meer informatie over de verschillende prijzen van uw favoriete kunstwerk in de galerie.

Een kunstposter bepaalt in belangrijke mate de sfeer van een ruimte en is nog betaalbaar ook!
Voor wie liever kleine kunst met een grote K heeft of er een ander blij mee wil maken zijn er diverse kunstkaarten, voor €2,25 per stuk hier te koop!
Voor mij persoonlijk is het van belang dat kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen en dat gebeurt alleen als kunst beschikbaar is voor alle mensen.
Kunst is wat mij betreft niets elitairs, hoewel het uitstijgt boven het zichtbare alledaagse (dan heb ik het over de intrinsieke waarde, de zeggingskracht en niet over de doelgroep). Kunst is verweven met cultuur en communicatie en is van de mensen. Kunst is een persoonlijke, creatieve uiting waarvan iedereen mag genieten en waar
iedereen aan mag deelnemen. Dit is mijn roeping, mijn boodschap is universeel en die wil ik delen.
Er luidt een Chinees gezegde, ik las het ooit heel lang geleden:
‘Sterf niet met je muziek nog binnenin je.’  
Dit is mijn muziek.

AI.

In mijn werk maak ik géén gebruik van AI in welke vorm dan ook. Alle kunstuitingen zijn zelf bedacht, ontsproten en vervaardigd, gedreven door een doelbewuste drang om te creëren. De definitie van kunst:  ‘Kunst is de bewuste creatie van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding. Het omvat een breed scala aan menselijke activiteiten.’ (bron: Wikipedia)

 ‘Kunst is een gestileerd menselijk handelen, of een product daarvan, dat een ontroering teweeg brengt.’
Gerard Reve (1923-2006)
Schrijver

Winkelwagen